Termeni și Condiții

Site-ul www.veroapartments.ro este un site comercial, care permite efectuarea de rezervari de apartamente.
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii turistice de pe site-ul www.veroapartments.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.
veroapartments.ro garanteaza utilizatorului acces limitat in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al veroapartments.ro

Agentia noastra va pune la dispozitie in Constanța, apartamente de vacanta in regim hotelier.

Rezervare / anulare
*Confirmarea rezervarii efectuate cu cardul se face in timp real.

* Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin telefon / email sau voucher de la veroapartments.ro.
* Rezervarile se considera garantate in urmatoarele cazuri:

1-In cazul platii cu carte de credit, dupa verificarea automata a cardului, retinerea primei nopti de cazare si primirea de catre client a confirmarii rezervarii.

2- In cazul alegerii ca modalitate de plata prin cont bancar, rezervarea se considera garantata in momentul in care veroapartments.ro primeste dovada efectuarii platii prin e-mail (scanat), cu cel putin 24 ore inainte de data rezervarii.

3- In cazul in care rezervarea este de tip „plata la check in”, rezervarea se considera garantata in momentul in care se respecta politicile de reconfirmare.

* Neprezentare sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la locatie la data stabilita.

* Anularea unei rezervari se poate face fara penalitati doar daca plata rezervarii respective se va face in momentul check-in-ului.

* In cazul in care pentru o rezervare s-a achitat un avans fie partial, fie integral si clientul doreste sa anuleze rezervarea respectiva, avansul este nerambursabil in ambele cazuri.

* Orice rezervare efectuata on-line sau telefonic si neconfirmata pana la orele 14:00 in ziua sosirii implica automat anularea rezervarii.

* Toate anularile vor fi efectuate prin intermediul sistemului online sau telefonic.

* Cererile de rambursare, ca urmare a neutilizarii in totalitate sau partiala a serviciilor turistice, trebuie insotite de o confirmare scrisa si de bonul fiscal din partea clientului cum ca i s-a returnat suma partial sau in totalitate si trebuie anuntat cu 24 de ore inainte de check-out.

* Toate rezervarile vor fi onorate numai pentru persoanele pe numele carora s-a facut rezervarea.

* In caz de imposibilitate de a onora rezervarea, veroapartments.ro isi rezerva dreptul de a inlocui locatia sau alte servicii confirmate initial cu altele de categorie similara sau superioara, fara nici un fel de alta compensatie in schimb.

12. Toate locatiile publicate pe www.veroapartments.ro solicita ca cel putin unul dintre clienti sa aiba 18 ani impliniti.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, este necesar sa ne transmiteti sau sa ne prezentati la momentul cazarii un act de identitate valabil, pentru a va putea emite factura de servicii. Va asiguram de confidentialitatea datelor.

La preturile afisate pe site nu se mai adauga TVA si sunt incluse toate cheltuielile.

Pretul reprezinta contravaloarea serviciilor de cazare pentru o perioada de minim 1 zi cu respectarea regulilor de mai jos. Este aplicat pentru inchirierea locatiei si nu pe numarul de persoane, dar nu se accepta mai multe persoane decat numarul maxim al fiecarei unitati.

Locatiile pot fi inchiriate incepand cu minim 1 sau 2 nopti ( detalii veti gasi afisat la fiecare locatie) orice cerere speciala este tratata individual, in functie de posibilitati.

Check-in / Check-out

Cazarea se face intre orele 14:00 si 23:00 conform politicii agentiei, ora locala, in ziua sosirii programata in rezervare. Pentru a evita probleme la cazare, va rugam sa ne informati din timp in cazul in care veti ajunge mai devreme sau mai tarziu.

Va rugam sa luati in considerare ca ora de intrare in apartament – check-in – este ora 14.00 ( posibil mai devreme daca acesta este disponibil inainte de ora 12 ) iar ora de eliberare – check-out – este ora 12.00 (maxim). Orice cerere speciala este tratata individual, in functie de posibilitati.

Check-in pana la ora 17: veti fi asteptat la locatie de catre un reprezentant al agentie sau la alegere puteti lua cheile de la sediile noastre.

Check-in dupa ora 17: nu se percepe tarif special insa check-in-ul se face doar la sediul nostru.

Aceasta varianta este disponibila doar in cazul unei rezervari ferme in care sa comunicati datele dvs. de contact, o copie a actului de identitate pentru emiterea facturii, ora aproximativa de sosire.

Platile se pot face in numerar, prin ordin de plata conform facturii sau proformei emise, sau online.

Va rugam sa efectuati plata cel mai tarziu in momentul cazarii. In cazul in care se doreste anularea rezervarii in curs iar plata a fost deja efectuata, banii sunt returnati in conditiile in care se recalculeaza pretul unitar in functie de perioada cazata, daca este cazul.

AVANS SI CONDITII DE RETURNARE:

Pentru a beneficia de o rezervare ferma este necesara plata unui avans de minim o zi, in cazul solicitarilor cuprinse intre 1 si 5 nopti si avans de minim 2 zile daca solicitarea este pentru un numar mai mare de 5 nopti.

Avansul se calculeaza conform tarifului aferent unei singure nopti de cazare.

Va rugam sa retineti ca avansul nu se returneaza. Daca anularea rezervarii se face cu cel putin 3 zile inainte de sosire, puteti folosi numarul de zile platite in avans intr-o alta perioada. Aceasta modificare este valabila doar o singura data.

Va rugam sa intelegeti ca in cazul in care doriti sa faceti check-out-ul mai devreme trebuie sa ne anuntati de anularea rezervarii cu 24 ore inainte, pana la ora 12PM , in caz contrar suntem nevoiti sa retinem banii si pentru ziua respectiva.

Va rugam sa pastrati apartamentele in conditii bune, sa nu disturbati linistea in cladirile in care sunteti cazati. Sunteti raspunzatori si vor fi cerute despagubiri pentru eventualele distrugeri provocate.

Nu sunt acceptate animale de companie in apartamente decat in conditiile depunerii unei garantii care se va returna la sfarsitul cazarii, atat timp cat apartamentul nu a avut de suferit.

NU se accepta organizarea de petreceri in locatiile noastre. La incalcarea acestei reguli, se pierde pretul platit si se elibereaza apartamentul.

Garantia Serviciilor:
Toate apartamentele noastre sunt riguros verificate de personalul nostru pentru a asigura oaspeților noștri o ședere plăcută. Cu toate acestea, dacă unitatea pe care ati rezervat-o nu corespunde cu conținutul site-ului nostru, vă oferim o garanție speciala, prin două opțiuni, cu un simplu apel telefonic.

Opțiunea 1: Înlocuirea imediată a apartamentului rezervat cu un alt apartament de aceesi calitate în aceeasi zona sau in centrul istoric al orașului, cu transfer pe cheltuiala noastră.

Opțiunea 2: Rambursarea imediată a întregii sume plătită pentru a confirma rezervarea (contul).

Vizionare inainte de rezervare:
Puteti viziona oricare din apartamentele afisate pe site inainte de a efectua o rezervare, cu conditia ca acestea sa fie disponibile in momentul in care doriti sa vizionati.
Pentru o vizionare in prealabil este necesar sa ne comunicati din timp ziua si ora la care doriti sa vizualizati apartamentul. Nu se accepta vizualizari daca apartamentul este ocupat.

Obligatiile veroapartments.ro se rezuma la efectuarea rezervarii, respectarea tarifelor si efectuarea prestatiei. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor prestate se fac la receptie, in cursul aceleasi zile, reclamatiile ulterioare nefiind luate in considerare. Utilizatorii au de asemenea posibitatea sa-si exprime opinia in paginile site-ului.

Ne rezervam dreptul ca in cazul aparițiilor unor probleme interne ale agentiei, sa va oferim o alternativa a unitatii rezervate, de calitate cel putin egala sau superioara.

Litigii:

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor turistice), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termenii si conditiile’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si veroapartments.ro sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre veroapartments.ro si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DOCUMENTE DE CALATORIE

* Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.

* Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro

* In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI.

4. Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.

Va multumim pentru intelegerea si respectarea regulilor!